bibliotekar ved ny inngangsdør

Den nye inngangsdøra til biblioteket er nå ferdig montert og er klar for bruk.

 

VI oppfordrer alle lånere utenfor skolen å benytte seg av denne inngangen når dere skal bruke biblioteket! Inngangen ligger ut mot skoleplassen. Det er fantastisk å ha fått en dør som går direkte inn til biblioteket, og det er spesielt nyttig med tanke på smittevern, da dere låner slipper å møte på elever og lærere i korridoren. Parkeringsplassen vil fortsatt være på samme plass, så det er bare å følge bygget til man kommer til den nye inngangen.

I tillegg er det nå satt opp en utlånsautomat på biblioteket, slik at bibliotekbrukere kan låne materiale selv, om ønskelig. Alt man trenger da er et lånekort, som du får gratis i skranken. biblioteker ved utlånsautomat

Meråpent bibliotek
Dør og utlånsautomat er montert i forbindelse med prosjektet Meråpent bibliotek. Dett er et tilbud som gir bibliotekbrukere tilgang til biblioteket når bibliotekaren ikke er til stede. Man kan da låne bøker og filmer på morgenkvisten, kveldstid og i helgene. Det meråpne tilbudet er rett rundt hjørnet, men avventes på grunn av koronaviruset. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Translate »