Endelig er vi i gang med gradvis gjenåpning av biblioteket!  For å overholde smittevernreglene har vi kommet frem til at biblioteket kun skal være åpent for alle utenfor skoletid.
Det er naturligvis en god del restriksjoner, men dere får i det minste mulighet til å gå på biblioteket og finne bøker selv! Fjernlån er også åpnet, så om det er noe du vil låne som vi ikke har på biblioteket, kan det bestilles inn.

Dersom du helst ikke vil inn på biblioteket, kan du kontakte biblioteket på 475 14 004 og hente bøker ved døren.

Vi holder derfor åpent to dager i uka inntil videre (fra og med tirsdag 19. mai):

Tirsdag: 13:30 – 18:00

Torsdag: 13:30 – 1800

For å forhindre smitte er det visse retningslinjer som må følges ved bruk av biblioteket. Vennligst les dokumentet under:

- Kun 5 personer slipper inn i lokalet samtidig - 1-meterregelen må overholdes - Alle må benytte seg av utsatt håndsprit - Oppholdstid inne i biblioteket er maks 10 minutter - Lånte bøker leveres i innleveringskassen - PCer for publikum kan ikke brukes - Aviser er ikke tilgjengelig - Ingen sitteplasser vil være tilgjengelig - Forsøk å ikke ta på materiale du ikke skal låne Hold god avstand til hverandre inne i biblioteket og husk god hoste- og nysehygiene. Føler du deg syk, har luftveissymptomer, er mistenkt eller påvist smitte av koronaviruset eller har vært i kontakt med noen som er smittet, kan du ikke komme inn på biblioteket.

Translate »